top of page

Ubytovanie v prírode... Kto sme?

Updated: Dec 5, 2021


Foto: Logo Ubytovanie v prírode

Ubytovanie v prírode je stránka, ktorá bola pôvodne vytvorená s cieľom zastrešenia ubytovaní, ktoré spravujeme na hornej Nitre. Jej fungovanie zabezpečujú spoločnosti - Diomedes, s.r.o. a Pozemkové spoločentstvo bývalých urbaristov mesta Bojnice - ktoré rovnako spravujú aj ubytovania publikované v sekcii Naše ubytovania.


Po získavaní mnohých pozitívnych reakcií na túto novú platoformu na našej Facebookovej stránke, sme sa rozhodli rozšíriť túto stránku pre všetky slovenské ubytovania s prepojením na prírodu. Tak vznikla nová sekcia Partnerské ubytovania či nová FB skupina Ubytovanie v prírode.


Nechceli sme však ísť cestou províznych stránok či webov, kde je nutné platiť členské poplatky. Preto je celá spolupráca s nami kompletne ZDARMA! Touto cestou chceme pomôcť ubytovaniam zviditeľniť sa a byť im trochu nápomocní pri súčasnej náročnej situácii (nielen) v cestovnom ruchu.

Foto: Google.sk

Rovnako Vám chceme priblížiť slovenskú prírodu, ktorú mnoho ľudí žijúcich na Slovensku stále nepozná. Preto sme vytvorili túto novú sekciu Blog, kde budeme pravideľne publikovať zaujímavé články o slovnenskej prírode či kultúre.


Prajeme Vám teda príjemné čítanie a veríme, že budeme pri prezentovaní krásnej slovenskej prírody aspoň trochu nápomocní!


45 views1 comment
zoohit
4home
bottom of page