top of page

Náš tip na výlet: Kontaktná farma s ubytovaním len krok od Prievidze

Ste pravideľným návštevníkom zoologických záhrad alebo proste len milujete zvieratá a pobyt v prírode? Potom Vám určite odporúčame navštíviť Farmu Zelená Ruža, ktorá je situovaná v obci Kľačno, neďaleko mesta Prievidza.

Foto: Ubytovanie v prírode

Zvieratká

Farma Zelená Ruža Vám ponúka priamy kontakt so zvieratkami a po dohode zabezpečí aj výklad o zvieratkách či rybolov. V jej objekte nájdete klasické zvieratá ako sliepky, kohúty, kačky, prasiatka, kozy, ovce, barany, husy, zajačiky, pstruhy alebo aj pávy, poníka, pštrosa, jesetera alebo plamienku.


Pre ubytovaných hostí je kontakt so zvieratkami grátis. Pre verejnosť je vstupným len symbolické 1€, ktoré bude taktiež použité pre chod farmy :)


Vaše deti sa určite nebudú nudiť!


Opekačka, guláš aj relax

Pre tých hladnejších z vás ponúka farma aj možnosť klasickej opekačky alebo aj varenie gulášu či grilovanie. Pri tom všetkom zostanete aj naďalej obklopení zvieratkami a prírodou. Majitelia vám radi zapožičajú aj ražne, deky (pokiaľ zostanete do dlhej noci) a poskytnú drevo na táborák. Zároveň je k dispozícii aj kuchynka, kde si môžete všetky ingrediencie nachystať. A keďže sa hneď pri farme nachádzajú potraviny, naozaj si netreba na tento výlet nič nosiť. Stačí dobrá nálada.


Pokiaľ by ste boli akurát na ceste z náročnej turistiky alebo ste len milovníkom relaxu, na farme sa nachádza aj exteriérové wellness s kúpacou kaďou a fínskou barelovou saunou. O príjemne strávený deň teda bude na 100% postarané!


Ubytovanie

Pokiaľ by sa vám na farme naozaj zapáčilo a chceli by ste odísť neskôr, farma ponúka aj možnosť ubytovania pre až 18 ľudí v 5 samostatných izbách s vlastnými kúpeľami a kuchynkami.


Je to aj ideálne miesto na konanie osláv či firemných teambuidingov. V objekte sa totiž nachádza aj plne vybavená priestranná moderná spoločenská miestnosť pre až 40 ľudí.

Tak neváhajte a navštívte aj Vy Farmu Zelená Ruža!


zoohit
4home
bottom of page